Personalitatea anului: Isarescu

Postat la 06 octombrie 2009 13 afişări

Daca in urma cu un an, personalitatea anului in viziunea BUSINESS Magazin era capsunarul, debutul crizei financiare l-a adus in 2008 in prim-plan pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Intr-un an confiscat integral de alegeri, in care programele electorale nu aveau cum sa includa scenarii economice pesimiste sau masuri care ar fi indepartat electoratul, declaratiile realiste ale guvernatorului au inceput sa aiba o alta greutate in ochii publicului. Credibilitatea lui Isarescu a crescut si mai mult dupa ce, in octombrie, actiunea bancii centrale a reusit sa stavileasca deprecierea accelerata a leului, confruntat cu speculatiile inevi-tabile intr-o perioada de deruta si panica de asemenea proportii pe pietele financiare.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
personalitatea anului,
Mugur Isarescu
/actualitate/afaceri/personalitatea-anului-isarescu-4959297
4959297
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.