Orange: cumperi un telefon si iti transferam contactele de pe cel vechi

Postat la 16 februarie 2009 56 afişări

Operatorul de servicii de telefonie mobila Orange a anuntat astazi lansarea unui serviciu de asistenta, Orange Care, prin care clientii isi vor putea proteja atat telefonul mobil, cat si informatiile, continutul multimedia si datele stocate in memoria terminalului.

Pachetul de asistenta care permite clientilor noi care cumpara un telefon din magazinele Orange sa transfere contactele si continutul din telefonul vechi in cel nou, dar si sa copieze aceste informatii prin magazinele Orange si sa le stocheze, se axeaza deocamdata doar pe clientii de telefonie mobila, insa va fi extins prin adaugarea unor oferte pentru laptopuri.

Astfel, in schimbul unui tarif unic initial sau al unui abonament lunar, utilizatorii vor putea folosi Orange Care pentru a-si proteja telefonul si informatiile pe care le contine chiar daca nu sunt clientii companiei.

“In prezent, operatorii pot oferi clientilor asigurare pentru un aparat la nivel local, dar Orange va oferi nu doar asigurare, ci si transfer si copii de rezerva pentru continut”, explica Olaf Swantee, vice presedinte in cadrul diviziei globale de servicii mobile a Orange. “Era digitala ne obliga sa reinventam modul in care asiguram asistenta”, justifica el interesul companiei de a lansa Orange Care.

Serviciul de asigurare al telefoanelor va fi disponibil in Franta, Marea Britanie, Polonia si Elvetia, urmand ca in decursul urmaatoarelor doua luni sa fie lansat si in Spania, Belgia, Romania si Slovacia. Celelalte solutii Orange Care, adica serviciile de copii de rezerva si reciclare vor fi lansate incepand cu al doilea trimestru al acestui an, potrivit Orange.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orange,
telecom,
transfer contacte,
strategie
/actualitate/afaceri/orange-cumperi-un-telefon-si-iti-transferam-contactele-de-pe-cel-vechi-3931750
3931750
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.