Mirajul eolian

Postat la 06 octombrie 2009 10 afişări

Companii precum Petrom, Lukoil, Alro Slatina, E.ON, Gaz de France, Iberdrola, Enel, dar si oameni de afaceri precum Dinu Patriciu, Petru Prunea, Octavian Radu, Marius si Emil Cristescu, George Becali, Dorinel Umbrarescu sau Silviu Prigoana anuntau in urma cu un an ca sunt interesati sa investeasca in constructia de parcuri energetice eoliene in ciuda potentialului relativ limitat al acestei piete in Romania.

Ba, mai mult, terenurile cu cel mai bun vant sunt situate in zone greu accesibile, in varful muntilor si pe mare, iar cele cu vant bun sunt Dobrogea si Podisul Moldovei, unde lupta pe terenuri se dadea deja de mult timp. Nu este de mirare astfel ca cea mai mare parte a investitiilor anuntate au ramas doar la stadiul de proiect.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
parcuri energetice,
eolian,
potential
/actualitate/afaceri/mirajul-eolian-4962523
4962523
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.