Micii milionari din imobiliare

Postat la 06 octombrie 2009 16 afişări

Cand nu esti un mare dezvoltator imobiliar si nici n-ai in spate forta capitalului ori a expertizei straine in domeniu, faci un bloc si-l vinzi. A fost o reteta pe care, in conditii de maxima inflorire a pietei imobiliare, au aplicat-o destui mici intreprinzatori romani, majoritatea constructori sau patroni de firme de constructii, dar si ingineri sau oameni fara nici o experienta in afacerile din real estate.

Nume ca al inginerului Catalin Petrus, care a construit in sudul Capitalei un bloc cu patru etaje, ori Gheorghe Predescu, dezvoltatorul unui bloc cu 22 de apartamente tot in Bucuresti, nu spuneau mare lucru pentru presa de business. Unii au reusit sa-si duca la bun sfarsit investitia si s-o valorifice, altii s-au lovit de inasprirea conditiilor de creditare. Initiativa lor a meritat insa consemnata ca un fenomen al ultimilor ani.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare
/actualitate/afaceri/micii-milionari-din-imobiliare-4959273
4959273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.