Mega Image vrea sa deschida 6 noi spatii Red Market

Postat la 15 martie 2010 56 afişări

Mega Image a deschis in Otopeni, Bucuresti, un nou magazin Red Market, aceasta marca fiind dedicata pentru operatiunile retelei pe segmentul de discount. Un alt magazin al retelei, Mega Image Racovita (Bucuresti) a fost la randul sau transformat, dupa ce a fost inchis circa o luna, pentru a functiona sub marca Red Market. Acesta a fost una din cele 4 locatii preluate de catre Mega Image in 2009 de la compania Prodas.

Transformarea in Red Market s-a realizat printr-o reamenajare completa a spatiului, o noua sortimentatie de produse si o noua identitate vizuala a magazinului. Sub umbrela Red Market retailerul opereaza in prezent patru spatii.

Dimensiunile unui magazin Red Market sunt mai mici decat suprafata unui spatiu Mega Image, iar sortimentul este organizat dupa cea a unui discounter: oferta mai redusa dar si preturi mai mici decat in cazul supermarketurilor.

In 2010 sunt planificate a fi deschise 6 magazine Red Market. Reteaua Mega Image ajunge astfel la 53 de magazine, dupa ce in luna ianuarie a inaugurat un nou magazin Mega Image in Piata Progresului.

In segmentul supermarket mai sunt prezente retele si alte retele ca Billa sau Primavara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Mega Image,
Red Market,
magazin
/actualitate/afaceri/mega-image-vrea-sa-deschida-6-noi-spatii-red-market-5747267
5747267
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.