Logo Google pentru ziua Romaniei

Postat la 01 decembrie 2009 20 afişări

Pagina Google.ro şi-a modificat logo-ul cu ocazia Zilei Naţionale a României, adoptând culorile drapelului şi înlocuind litera "L" cu un steag.

Google îşi schimbă logo-urile cu ocazia sărbătorilor şi al altor evenimente speciale. Recent, Google şi-a modificat logo-ul pentru a sărbători descoperirea unor cantităţi "semnificative" de apă îngheţată pe Lună. Totodată, pe 7 octombrie, Google a introdus, pe pagina sa de start, în locul logo-ului său obişnuit un cod de bare pentru a marca aniversare a 57 de ani de la patentarea invenţiei.

1 decembrie este Ziua Naţională a României, potrivit Constituţiei din 2003, articolul 12, alineatul 2. Această zi a fost adoptată anterior, prin Legea nr. 10 din 31 iulie 1990, promulgată de preşedintele Ion Iliescu şi publicată în Monitorul Oficial nr. 95 din 1 august 1990, fiind o sărbătoare publică a României.

La 1 decembrie 1918, Adunarea Naţională de la Alba Iulia, constituită din 1228 delegaţi, şi sprijinită de peste 100.000 de persoane adunate la eveniment din toate colţurile Ardealului şi Banatului, a adoptat o Rezoluţiune care consfinţeşte unirea tuturor românilor din Transilvania şi întreg Banatul (cuprins între râurile Mureş, Tisa şi Dunăre) cu România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Google,
Romania,
logo,
ziua Romaniei
/actualitate/afaceri/logo-google-pentru-ziua-romaniei-5145104
5145104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.