Lectii de afaceri cu Gica Popescu

Postat la 06 octombrie 2009 13 afişări

Febra afacerilor imobiliare a cuprins pe rand multi oameni de fotbal. Unul dintre primii intrati in acest joc a fost Gica Popescu, fostul capitan al nationalei, care in 2008 ajunsese sa detina un holding cu zece firme administrand proiecte rezidentiale, in domeniul hotelier, birouri si spatii comerciale, hranit cu banii castigati de „Baci“ din indelungata sa cariera fotbalistica, estimata a-i fi adus castiguri totale intre 10 si 20 de milioane de dolari.

Primele incercari in domeniu le-a facut la jumatatea anilor '90, in Spania, si tot Spania l-a inspirat sa considere ca evolutia ibericilor dupa intrarea in UE se va repeta si in cazul Romaniei, de la boom-ul imobiliar pana la dezvoltarea generala a economiei.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Gica Popescu,
proiecte
/actualitate/afaceri/lectii-de-afaceri-cu-gica-popescu-4959260
4959260
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.