Le Monde: Carrefour se retrage de pe pietele din America de Sud

Postat la 07 octombrie 2009 20 afişări

Retailerul francez Carrefour se gandeste "serios" sa vanda magazinele pe care le detine in Brazilia, Argentina si Columbia, conform publicatiei franceze Le Monde. Grupul francez ar putea vinde aceste magazine retailerului american Wal-Mart.

Problema nu este transata, dar vanzarea din America latina este analizata. Proiectul este intr-un stadiu avansat, cei de aici (Carrefour) primind doua oferte", anunta cotidianul francez citand o sursa "apropiata situatiei".

La finele lunii trecute, aceeasi publicatie anunta ca grupul francez s-ar putea retrage din Asia, sub presiunea actionarilor Colony Capital si Bernard Arnault.

Cititi mai multe despre retragerea Carrefour din America de Sud pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Carrefour,
America de sud
/actualitate/afaceri/le-monde-carrefour-se-retrage-de-pe-pietele-din-america-de-sud-4969711
4969711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.