La Fourmi: In 2008, deschidem patru noi magazine in Bucuresti

Postat la 29 noiembrie 2007 1 afişăre

Operatorul de retail La Fourmi, controlat de fondul de investitii Global Finance, va deschide anul viitor patru supermarketuri in Bucuresti, in urma unei investitii de 1 - 1,2 milioane de euro, a declarat, agentiei MEDIAFAX, directorul general al companiei, Patrick Knight.

"Anul viitor ne-am planificat sa deschidem patru magazine in Bucuresti, dintre care primul va fi inaugurat pana in luna martie. Vom deschide magazin la un interval de trei luni", a spus Knight.

Investitia in cele patru magazine este estimata la 1 - 1,2 milioane de euro, daca magazinele vor fi inchiriate, insa, daca reteaua va trebui sa achizitioneze spatiile comerciale, costurile vor creste.

Directorul general La Fourmi nu a exclus nici posibilitatea extinderii in alte orase din apropierea Capitalei, insa acest pas nu va fi facut anul viitor.

Reteaua La Fourmi, care cuprinde in prezent 14 supermarketuri in Bucuresti, se afla intr-un proces de modernizare a magazinelor, costul total al reamenajarii ridicandu-se la circa patru milioane de euro.

La Fourmi a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 25 de milioane de euro si estimeaza in acest an afaceri de peste 30 de milioane de euro. Reteaua a incheiat 2006 cu pierderi de peste doua milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
La Fourmi,
Global Finance
/actualitate/afaceri/la-fourmi-in-2008-deschidem-patru-noi-magazine-in-bucuresti-1066952
1066952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.