KFC la Gara de Nord

Postat la 18 februarie 2009 51 afişări

Prima investitie a KFC România din acest an este deschiderea unui restaurant la Gara de Nord.

Primul restaurant KFC deschis in acest an este la Gara de Nord din Bucureşti si a necesitat o investitie de 650.000 euro. Oficialii companiei estimeaza vanzari de două milioane euro în primul an de funcţionare. Gara de Nord este al 13-lea restaurant deschis în Bucureşti, iar numărul unităţilor deschise în ţară a ajuns la 33, inclusiv KFC Chişinau, inaugurat la sfârşitul anului trecut, se arată într-un comunicat al companiei.

Noul restaurant are o suprafaţă de 150 metri pătraţi, 90 de locuri la mese şi 50- 60 de angajati. Politica de extindere a KFC va continua, compania ţintind oraşele cu un număr mare sau mediu de locuitori. KFC este prezent pe piaţa românească din 1996 In anul 2008, KFC România a înregistrat o cifră de afaceri de 40,5 milioane de euro, în creştere de 25% faţă de 2007. Anul trecut, compania a deschis opt restaurante, dintre care trei în Bucuresti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
KFC,
Gara de Nord,
restaurant,
fast food
/actualitate/afaceri/kfc-la-gara-de-nord-3945231
3945231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.