Imobiliarele, pariul ratat

Postat la 06 octombrie 2009 60 afişări

Frenezia imobiliara din ultimii ani i-a impins pe multi oameni de afaceri sa parieze mult sau aproape totul pe o singura carte: investitiile in terenuri si cladiri. Euforiei i-au luat insa locul regretele.

A fost cazul lui Lorand Szarvadi, cel ce a investit buna parte din banii luati pe vanzarea actiunilor Domo intr-un teren de 100 de hectare in nordul

Capitalei, pe care voia sa construiasca un mini-oras. Sau al lui Gabriel Mardarasevici, care a investit banii din vanzarea in 2005 a firmei de IT Radix in terenuri din Iasi, tot cu scopul de a construi pe ele.

Au ramas insa si oameni de afaceri de genul Cameliei Sucu, care a ramas nu numai cu terenurile, dar si cu speranta ca valoarea lor va creste candva din nou.

Click aici pentru a citi continuarea materialului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Imobiliare,
Domo,
Szarvadi,
constructii
/actualitate/afaceri/imobiliarele-pariul-ratat-4960976
4960976
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.