Idei de furat

Postat la 06 octombrie 2009 136 afişări

Scenariul de la care am pornit in realizarea acestui articol era urmatorul: Ce investitie ar recomanda analistii si antreprenorii de succes celor dornici sa-si deschida afaceri, dar care au la dispozitie un buget de cel mult 50.000 de euro?

Internetul si comertul online au fost principalele domenii vizate de cei aproape 20 de antreprenori si analisti chestionati de noi, urmate de prestarile de servicii, turism, energie verde si consultanta si training. Chiar daca domeniile recomandate acopera o plaja mare, sfaturile antreprenorilor care au reusit pana acum au cel putin un element comun: ignorati granitele si pe cat posibil regulile. Sau mai bine le rescrieti.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitie,
afaceri de la zero,
buget,
scenariu
/actualitate/afaceri/idei-de-furat-4962501
4962501
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.