Guvernul a promis CE ca va elimina gradual scutirile la impozitul pe venit pentru programatorii IT

Postat la 11 septembrie 2010 13 afişări

Guvernul s-a angajat fata de Comisia Europeana ca va extinde baza de impozitare, inclusiv prin eliminarea graduala a scutirilor de la impozitul pe venit pentru programatorii din domeniul IT, ca va "rationaliza" numarul de scoli si de spitale si ca scutirile la coplata in sanatate nu vor depasi 40%.

Angajamentele au fost prezentate de MEDIAFAX in luna mai si se regasesc in forma finala a Memorandumului suplimentar de intelegere convenit cu UE, aprobata, miercuri, de Executiv.

Documentul releva ca pentru a primi a treia transa a imprumutului acordat Romaniei de catre UE, Guvernul va "rationaliza" in continuare numarul de salariati din sectorul public in lunile urmatoare, ca va extinde baza de impunere pentru impozitul pe venit, pentru a include si tichetele de masa, veniturile din castigurile de capital, inclusiv dobanzile la depozitele bancare si platile compensatorii, dar si ca va elimina gradual scutirile de la impozitul pe venit acordate programatorilor din domeniul IT.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/guvernul-a-promis-ce-ca-va-elimina-gradual-scutirile-la-impozitul-pe-venit-pentru-programatorii-it-7192660
7192660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.