Gucci, Armani si Franco Ferre deschid magazine in Romania anul acesta

Postat la 21 mai 2010 28 afişări

Intentii au fost multe, temeri de nerealizare si mai multe, insa iata ca luxul castiga o batalie pentru piata romaneasca. In cel de-al doilea an de criza in care panta ramane abrupt descrescatoare, branduri renumite de lux, precum Gucci, Armani sau Franco Ferre deschid magazine si pentru consumatorii romani.

Cu toate acestea multe marci de lux si-au modificat planurile, fortate de criza. Un exemplu in acest sens este si cel al brandului Chanel, care anuntase ca Romania se afla in planul de dezvoltare al afacerii pentru anul 2010, dar…nu a mai dat vreun semn ca va ajunge pe piata autohtona.

Modificari de "lux" generate de criza

Acum doi ani, cand planurile de finalizare ale centrului Cocor Luxury Store pareau sa fie la o azvarlitura de bat, reprezentantii companiei anuntau drept chiriasi nume grele din lumea fashionului de lux: Gucci, Chanel, Versace, Dior, Fendi, Armani, Calvin Klein sau Burberry.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fashion,
Gucci,
Armani,
Franco Ferre
/actualitate/afaceri/gucci-armani-si-franco-ferre-deschid-magazine-in-romania-anul-acesta-6142740
6142740
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.