Gazonul cu milionari

Postat la 06 octombrie 2009 9 afişări

Fiecare dintre marii fotbalisti sau antrenori romani care au evoluat la echipe de top din strainatate au acumulat, pe langa faima, averi considerabile.

Dupa ce au semnat, ani la rand, contracte de ordinul sutelor de mii si milioanelor de dolari, sfarsitul carierei i-a gasit pe unii dintre ei cu cel putin zece milioane de dolari in cont. Pe parcursul acumularilor, au realizat ca se afla in fata unei probleme: cum investesc banii pentru a le mentine si creste valoarea? Teoretic, puteau incepe orice business. Practic, cu rare exceptii, investesc in imobiliare si turism. Sunt sportivii care au facut zeci de milioane de dolari din fotbal, jucatori cum sunt Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Ilie Dumitrescu sau Adrian Ilie sau antrenori ca Mircea Lucescu.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
afaceri,
Hagi,
Popescu,
Dumitrescu,
Adrian Ilie
/actualitate/afaceri/gazonul-cu-milionari-4962447
4962447
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.