Farmache: Transgaz ne-a surprins

Postat la 10 decembrie 2007 17 afişări

Directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache, a declarat ca oferta suprasubscrisa din cadrul ofertei publice initiale de actiuni a Transgaz a fost peste nivelul la care se astepta piata.

"Oferta publica initiala a Transgaz a depasit toate asteptarile referitoare la gradul de subscriere", a declarat Stere Farmache, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, in cadrul ultimei editii din 2007 a Club BUSINESS, organizat de BUSINESS Magazin.

Farmache a adaugat ca perioada de inregistrare a ordinelor inaintate de catre investitori va fi prelungita.

"Va fi foarte interesant de urmarit cati noi investitori vor fi adusi la bursa de catre oferta Transgaz", a mai spus directorul bursei.

Intreaga discutie de la Club BUSINESS va fi publicata in editia nr. 163 a BUSINESS Magazin care va aparea pe piata miercuri, 19 decembrie.

Citeste si: Transgaz a cules 1,8 miliarde de euro de pe bursa

Citeste toate editiile Club BUSINESS

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/farmache-transgaz-ne-a-surprins-2300799
2300799
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.