E-birocratia

Postat la 06 octombrie 2009 17 afişări

Daniel Badea, partener in societatea de avocatura Badea, Georgescu & Asociatii, declara ca are inbox-ul la indemana (sau mai exact ca inbox-ul il are pe el la indemana) 14 ore pe zi, fie pe computer, fie pe Blackberry, conchizand ca e-mail-ul e „sursa raului din viata noastra“.

Florin Talpes, presedintele Softwin, folosea cuvantul "dependenta" pentru a descrie relatia sa cu e-mail-ul. Acestea si inca multe altele erau marturiile managerilor romani despre, probabil, unul dintre cele mai putin discutate aspecte ale culturii de corporatie in anul 2006: sute de mesaje primite si trimise zilnic, verificarea e-mail-ului dimineata ca ritual inevitabil, spam-ul care ajungea sa insemne aproape jumatate din mesajele primite intr-o zi si, mai ales, nevoia de a domina o tehnologie care ameninta sa te domine.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Florin Talpes,
Daniel Badea,
e-mail
/actualitate/afaceri/e-birocratia-4955040
4955040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.