Dragos Damian preia conducerea Actavis Romania

Postat la 27 iulie 2009 39 afişări

Dragos Damian a fost numit la conducerea Actavis, producator si distribuitor de farmaceutice, inlocuindu-l in functie pe Laurentiu Scheusean.

Dragos Damian, in varsta de 42 de ani, va prelua pozitia de director general incepand din luna august si se va ocupa de dezvoltarea si coordonarea operatiunilor comerciale ale Actavis in Romania.

Oficialul si-a inceput activitatea in industria farmaceutica din anul 1994, in cadrul companiei Roche, unde a avansat pana la pozitia de medical manager. Intre anii 1999 si 2004 a condus biroul reprezentativ al Berlin Chemie, subsidiara a grupului italian Menarini. Ulterior, a fost numit director comercial in cadrul companiei Terapia, iar din anul 2006 a ocupat pozitia de CEO al Terapia-Ranbaxy. In luna aprilie 2008, Dragos Damian a fost numit Director General al companiei Zentiva, functie pe care a ocupat-o pana la sfarsitul lunii iunie 2009.

Fostul director general al Actavis Romania, Laurentiu Scheusean, a renuntat la conducerea companiei in luna iunie a anului curent, in vederea dezvoltarii unei afaceri proprii.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/dragos-damian-preia-conducerea-actavis-romania-4698642
4698642
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.