Doi romani care au privit criza in direct

Postat la 06 octombrie 2009 14 afişări

Christina Iancu si Toni Iordache au manuit suficienti bani ca sa se califice drept potentiali eroi ai unui nou film de genul „Wall Street“. Ambii au lucrat pe Wall Street, au invatat ce inseamna sofisticarea pietei financiare americane, au manevrat miliarde de dolari si au trait violenta crizei financiare in punctul ei de origine.

S-au intors in Romania, alungati de criza, si si-au povestit experienta pentru BUSINESS Magazin. Am aflat de la ei ce inseamna sa dormi noaptea cu televizorul deschis ca sa prinzi ultimele stiri de la bursa ori ce inseamna sa faci tranzactii cu instrumente financiare pe care abia daca oamenii ce le manuiesc le pot intelege. Ulterior, Toni Iordache avea sa plece din nou in SUA, iar acum este unul dintre comentatorii editiei online a revistei noastre.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/doi-romani-care-au-privit-criza-in-direct-4959290
4959290
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.