De unde incepe bogatia?

Postat la 06 octombrie 2009 17 afişări

Era vremea intrebarilor esentiale, va amintiti? Și mai esentiala decat aceasta nu exista: de unde incepe bogatia, care este pragul, valoarea?

In functie de idealuri, de pregatire sau de domeniul in care au facut bani, oamenii de afaceri au raspuns diferit. Cu toate ca nu a existat o convergenta in raspunsuri privind valoarea minima de la care incepe bogatia, valabilitatea pragului psihologic reprezentat de primul milion de dolari a fost recunoscut de majoritatea celor chestionati. In plus, analistii financiari cu care am vorbit chiar au explicat "matematic" modul in care un milion sau doua-trei pot sa-ti asigure un trai linistit, cu tot cu familia, pentru tot restul vietii. Dan Șucu (foto), presedintele Mobexpert, crede ca momentul in care ai avere suficienta este atunci cand "nu te mai uiti la nota de plata sau la preturile de pe etichete".

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
idee,
Dan Sucu
/actualitate/afaceri/de-unde-incepe-bogatia-4962404
4962404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.