Cum vede criza un miliardar

Postat la 06 octombrie 2009 18 afişări

Criza i-a prins nepregatiti pe cei mai multi, declara in luna mai omul de afaceri Ion Tiriac, care se felicita ca el s-a pregatit din timp, si-a pastrat rezerve pentru zile negre si si-a deschis linii de creditare. „Automobile? Real estate?

Nu mai merge nimic", spunea el intr-un interviu in exclusivitate pentru BUSINESS Magazin, in care anticipa ca momentul cel mai greu al crizei va veni abia dupa sase luni (adica in octombrie-noiembrie), cand "bancile vor cere banii de la Georgica,

Costel, cei care au o mica afacere - atunci toti Georgicii vor ramane faliti, dar nici bancile nu o vor duce mai bine". Dupa parerea miliardarului roman, criza va trece doar peste cativa ani. Pentru afacerile sale, perspectiva nu parea insa infricosatoare.

Click aici pentru a citi continuarea materialului.www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Macroeconomie,
Ion Tiriac,
criza,
miliardar
/actualitate/afaceri/cum-vede-criza-un-miliardar-4961069
4961069
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.