Cum faci fata succesului

Postat la 06 octombrie 2009 11 afişări

Michael Dell spune scurt „Think big“, Richard Branson ne sfatuieste sa invatam sa spunem „nu“, Sergey Brin, cofondatorul Google, mizeaza pe simplitate, Donald Trump spune ca trebuie sa ne concentram pe solutii si nu pe probleme, iar Muhammad Yunus, fondatorul Grameen Bank si castigator al premiului Nobel pentru pace in 2006, crede ca ideile mici furnizeaza cele mai mari castiguri in plan financiar si mai ales in plan uman.

Care este relatia romanilor cu succesul? Cel mai evident lucru este ca nu sunt prea dispusi sa discute sau sa impartaseasca si altora din experienta proprie. Marturie sta setul de intrebari pe care l-am trimis la circa o suta de manageri din mediul de afaceri romanesc si la care am obtinut putine, prea putine raspunsuri. Cum o fi acum, pe criza?

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
succes,
afaceri,
Sergey Brin,
Google,
Trump,
Muhammad Yunus
/actualitate/afaceri/cum-faci-fata-succesului-4962509
4962509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.