Cum a ajuns Flamingo de la o valoare de 100 mil. euro la insolventa

Postat la 11 decembrie 2009 10 afişări

Retailerul de electronice si electrocasnice Flamingo, cu datorii de peste 30 mil. euro la banci, este cel mai mare jucator din retailul electroIT local care recurge la o masura juridica pentru a se pune la adapost de creditori, dar specialistii din domeniu spun ca problemele din sector abia acum incep sa iasa la suprafata.

Cu privire la situatia retailerilor traditionali (Altex, Flamingo si ceilalti), cred ca pentru toti trimestrul IV a venit ca inca un dus rece, deoarece cu toata criza economica, era oarecum firesc sa se manifeste o crestere sezoniera semnificativa, ceea ce in realitate nu s-a intamplat. Dimpotriva, privind din afara spre retailul offline, senzatia mea este ca in ultimele luni retailul traditional a manifestat chiar o tendinta de continuare a contractiei, in mod absolut anti-sezonier", spune Marius Ghenea, proprietarul magazinului online PCFun.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-a-ajuns-flamingo-de-la-o-valoare-de-100-mil-euro-la-insolventa-5172085
5172085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.