Culisele Bancii Nationale

Postat la 06 octombrie 2009 41 afişări

O premiera: in octombrie 2004 in sala de sedinte a Consiliului de Administratie al BNR intra un fotoreporter, aceasta si pentru ca „mandatul“ Business Magazin a inceput odata cu cel al unui nou CA al institutiei.

Cine sunt cei ce influenteaza dobanzile sau cursul de schimb sau modul de acordare a creditelor, care este secretul longevitatii lui Mugur Isarescu in functia de guvernator al institutiei, de ce ar putea fi socotit Institutul de Economie Mondiala pepiniera de cadre pentru institutiile de stat si care a fost rolul "clubului de la Trocadero" in numirea sefului BNR, iata destule motive pentru a rasfoi un material de arhiva ce poate deveni, in octombrie 2009, la data numirii unui nou Consiliu de Administratie, cat se poate de actual.

Click aici pentru a citi materialul intreg.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BNR,
Isarescu,
economie,
banci
/actualitate/afaceri/culisele-bancii-nationale-4955003
4955003
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.