Cine este prima româncă lider şi creator al unui produs unic şi inovator

Postat la 11 iunie 2023 439 afişări

Cine este prima româncă lider şi creator al unui produs unic şi inovator

100 Cele mai puternice femei din business: Florina Oneţiu, Xclusiverse

Cifră de afaceri (2022): 2,7 mil. euro   /   Profit: 0,7 mil. euro   /   Număr de angajaţi*: 24

*România, EAU, Suedia, UK

Pasionată de tehnologie, cu o experienţă de peste 20 de ani în antreprenoriat, business şi marketing, Florina Oneţiu este prima româncă lider şi creator al unui produs unic şi inovator: Xclusiverse, platformă integrată cu servicii în metavers, la nivel global. Firma a fost înfiinţată în 2021 şi a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de 2,7 milioane de euro.

„Pentru mine, să fiu liberă înseamnă, în primul rând, puterea de a-mi defini propria înţelegere a libertăţii. Ca antreprenoare văd libertatea egală cu independenţa financiară, cu capacitatea de a-ţi face vocea ascultată, cu posibilitatea gestionării timpului cum vreau şi cu diminuarea stereotipurilor de gen.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.