Cine administreaza pensiile private

Postat la 06 octombrie 2009 75 afişări

Emilia Bunea (vicepresedinte si CFO al Interamerican Group), Dorin Boboc (director de investitii al Allianz-Tiriac Pensii), Anne-Marie Mancas (director de investitii al Omniasig Pensii) si Dumitru Mihut (director de investitii la OTP Fond de Pensii) erau in vara lui 2007 patru dintre oamenii ce aveau sa administreze si sa inmulteasca banii de pensie ai cotizantilor la fondurile de pensii private obligatorii.

La acea vreme se estima ca in 2008 vor intra in vistieria administratorilor de fonduri circa 300 de milioane de euro, iar dupa primii trei ani de la lansarea sistemului, suma va ajunge la jumatate de miliard.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cine-administreaza-pensiile-private-4959153
4959153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.