Cel mai mare mall din Romania se deschide la finalul lui octombrie

Postat la 09 septembrie 2009 462 afişări

Cel mai mare mall din Romania, AFI Palace Cotroceni, se va deschide pe 29 octombrie, acesta urmand sa fie ultima inaugurare de centru comercial din tara din acest an

"In ultima luna si jumatate am semnat peste 30 noi contracte cu retaileri importanti. Brandurile care au ales pe ultima suta de metri sa devina parte a proiectului nostru au facut ca ponderea suprafetei inchiriate sa atinga 95%. Pentru a avea totul foarte bine pus la punct in momentul in care mall-ul isi va primi vizitatorii, incluzand in mod evident si magazinele brandurilor care ni s-au alaturat recent, am decis sa stabilim data deschiderii pentru finele acestei toamne, in perioada optima unei asemenea actiuni pentru un centru comercial," a declarat Israel Visel, Manager al Romanian Malls Division&AFI Palace Cotroceni Mega Fun 'N Mall.

AFI Palace Cotroceni are o suprafata inchiriabila de aproximativ si va cuprinde 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non - stop,, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 de metri patrati. un perete de escalada, un lac artiftcial, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
mall,
Cotroceni Park,
deschidere
/actualitate/afaceri/cel-mai-mare-mall-din-romania-se-deschide-la-finalul-lui-octombrie-4877012
4877012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.