Cel mai bogat roman din SUA

Postat la 06 octombrie 2009 49 afişări

Este George Haber, cel a carui prima afacere a fost o discoteca improvizata in Oradea anilor ‘70 si care a devenit de-al casei in Silicon Valley, locul in care s-au inventat microprocesorul, computerul personal si mouse-ul.

Acolo Haber a strans o avere, estimata la o suta de milioane de dolari, care i-a adus reputatia de cel mai bogat roman din America. Si cum o vorba inteleapta poate transmite mai mult decat mii de pagini de manual, ne multumim sa-l citam: "Trebuie sa trecem de la «sa moara capra vecinului» la «capra ta cu capra mea pot sa faca dragoste si multe caprioare mici»".

"Ca sa consolidezi o companie iti trebuie cel putin trei ani. Insa daca o tii mai mult de zece ani e moarta. Cu alte cuvinte, ciclul in care ea trebuie vanduta este intre trei si zece ani de la infiintarea sa."

Click aici pentru a citi materialul.www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
George Haber,
computere,
mouse
/actualitate/afaceri/cel-mai-bogat-roman-din-sua-4955114
4955114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.