Cei mai puternici romani de la Moscova

Postat la 06 octombrie 2009 95 afişări

Expeditia la Moscova a reporterilor BUSINESS Magazin, in cautarea managerilor romani de afaceri rusesti, a prins ultimul tren dinainte de extinderea crizei financiare dincoace de Atlantic.

Suficient insa ca sa vedem la fata locului cum s-au adaptat acolo niste romani care uneori si-au inceput aventura direct din Siberia si ce autoritate au reusit sa aiba in companiile lor, chiar daca unii abia daca pot vorbi ruseste. Era vorba despre Florin Trandafirescu de la Unilever Rusia, Mihai Albu de la InBev Rusia, Dan Oancea de la Ogilvy, Mihai Coliban de la BBDO, Silviu Popovici de la Coca-Cola si fostul coleg al acestuia, Mircea Draja, ulterior ajuns la conducerea Multon, rivalul rusesc al Coca-Cola.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cei-mai-puternici-romani-de-la-moscova-4959294
4959294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.