Cei mai mari vanzatori de credite

Postat la 06 octombrie 2009 22 afişări

Dupa un an cand regulile impuse de BNR s-au schimbat, lasand bancherilor sansa de a-si asuma riscuri mai mari, priceperea oamenilor care vand produsele bancilor catre clienti a devenit esentiala in a face diferenta intre succes si esec.

In esalonul al doilea de management, cel al sefilor de retail din banci, s-au luptat cot la cot romani si expati, oameni cu state vechi si nou-veniti. Cehul Martin Skopek, unul dintre cei mai tineri vicepresedinti (40 de ani) care au pe mana operatiunile de retail dintr-o banca (BCR), a fost instalat de Erste in virtutea experientei sale la Ceska Sporitelna, casa de economii cumparata de grupul austriac in Cehia. |n schimb, francezii de la BRD-SocGen au preferat un roman, Sorin Popa, pentru functia de vicepresedinte responsabil de retail. Secretele strategiei lor si a altor bancheri cu functii similare au facut obiectul cover story-ului din aceasta editie.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credite,
Sorin Popa,
Martin Skopek
/actualitate/afaceri/cei-mai-mari-vanzatori-de-credite-4959267
4959267
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.