Cea mai buna reteta de afacere imobiliara

Postat la 06 octombrie 2009 14 afişări

Unul din cei ce pareau sa stie in 2007 care e acea reteta era Shimon Galon, seful companiei israeliene GTC Romania, unul dintre dezvoltatorii straini intrati devreme in piata romaneasca, in perioada 1999-2000.

Pana in 2007, Galon ajunsese sa lucreze la proiecte imobiliare insemnand in total un milion de metri patrati si peste 150 de milioane de euro. Pentru GTC, constructorul Europa House si America House din Bucuresti, Romania era la acea vreme cea mai importanta piata ca suprafata totala in lucru si ca profit dupa Polonia, tara unde GTC a intrat cu opt ani inainte de a veni la noi. Politica lui Galon a fost sa cumpere terenuri numai pentru dezvoltare, nu pentru scopuri speculative. A avut succes? A avut.

Click aici pentru a citi continuarea materialului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cea-mai-buna-reteta-de-afacere-imobiliara-4959193
4959193
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.