Ce inseamna capitalul autohton

Postat la 07 octombrie 2007 1 afişăre

Fondul cu capital de risc Alta Capital Partners, cu sediul in Estonia, a anuntat ca a cumparat mai multe filiale ale companiei alimentare AS Kalev. Kalev este unul din cele mai renumite branduri din Estonia, acoperind o gama foarte diversa de produse de larg consum.

Pentru 56 de milioane de euro, Alta Capital a cumparat cinci fabrici de ciocolata si dulciuri, la care se adauga, conform publicatiei The Baltic Times, producatorul de produse lactate Tere si compania Meieri Transport, valoarea acestor tranzactii nefiind data publicitatii. Recent, Alta Capital a cumparat si cel mai mare producator de lapte din Estonia, Rigas Piensaimnieks. Oliver Kruuda, proprietarul Kalev, s-a aratat incantat ca a reusit sa pastreze industria locala alimentara in maini autohtone. El a precizat ca in perioada urmatoare AS Kalev se va orienta spre mass-media, domeniu considerat extrem de profitabil.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capital,
autohton,
fonduri,
Kalev,
Estonia
/actualitate/afaceri/ce-inseamna-capitalul-autohton-947664
947664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.