Cat sunt dispusi magnatii lumii sa dea pe un ceas: 25 de milioane de euro

Postat la 24 aprilie 2010 44 afişări

Timpul costa bani. Un sac de bani mai bine zis daca ne uitam la preturile celor mai scumpe ceasuri din lume. Acestea sunt de lux, create in serii limitate si pot ajunge sa coste intre 1 milion si 25 de milioane de dolari.

Va intrebati cum arata si ce poate sa aiba un ceas care costa 25 de milioane de dolari? De exemplu, un ceas de la firma Chopard, este decorat cu trei diamante in forma de inima, de 38 de karate, iar bratara ceasului e acoperita alternativ cu diamante albe si galbene.

In schimb, un ceas de mai bine de sase ori mai ieftin, adica unul de 4 milioane de dolari, marca Patek Philippe, afiseaza ora exacta in 42 de orase de pe glob. Bijuteria a fost vanduta unui miliardar asiatic care nu a vrut sa isi dezvaluie identitatea.

Mai multe amanunte pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
ceas,
pret,
record,
Chopard,
Patek Philippe
/actualitate/afaceri/cat-sunt-dispusi-magnatii-lumii-sa-dea-pe-un-ceas-25-de-milioane-de-euro-6054771
6054771
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.