Cat mai tine cursa importurilor auto

Postat la 06 octombrie 2009 7 afişări

Boom-ul economic al ultimilor ani si-a gasit una dintre cele mai spectaculoase expresii in explozia importurilor auto, reflectata intr-o prosperitate a dealerilor cu care probabil acestia nu se vor mai intalni multa vreme de-acum inainte.

In august 2007, datele APIA aratau ca iulie a fost a treia luna consecutiva cand s-a depasit pragul de 18.000 de vehicule de import livrate, adica aproape la fel de multe in fiecare luna cat in tot anul 1999 si 2000 la un loc. In mai putin de noua ani, piata masinilor de import a ajuns de la 150 de milioane de euro la aproape 2 miliarde, satisfacand o nevoie de motorizare a unei Romanii situate pe ultimul loc in UE la acest capitol.

Click aici pentru a citi continuarea materialului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
importuri,
vanzari
/actualitate/afaceri/cat-mai-tine-cursa-importurilor-auto-4959184
4959184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.