Care este propunerea CSM pentru presedintia instantei supreme

Postat la 25 februarie 2010 11 afişări

Judecatoarea Livia Doina Stanciu a fost aleasa, joi, de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru functia de presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Decizia Sectiei pentru judecatori a CSM de desemnare a Liviei Stanciu pentru functia de presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) a fost luata cu majoritate de voturi, respectiv sapte voturi "pentru" si trei "impotriva".

Livia Stanciu a spus ca isi doreste ca, la sfarsitul mandatului, daca va fi validata de seful statului, sa obtina un sediu pentru instanta suprema, iar munca ei sa se concretizeze "in lucruri bune pentru intreg sistemul judiciar". Ea a mai aratat ca este convinsa ca, alaturi de colegii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, va reusi sa reprezinte o parghie de echilibru in raport cu celelalte puteri ale statului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
ICCJ,
CSM,
conducere,
Livia Doina Stanciu
/actualitate/afaceri/care-este-propunerea-csm-pentru-presedintia-instantei-supreme-5625158
5625158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.