Brilio vinde lingouri de aur, ceasuri si diamante pe internet

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 21 martie 2011 370 afişări

Marca de bijuterii din aur cu pietre pretioase a deschis astazi un magazin online in Romania unde va vinde inclusiv lingouri si monede din aur, pietre pretioase sau perle.

n prezent, magazinul online a carui lansare este sustinuta de Andreea Marin si

Gica Popescu vinde bijuterii din aur de 18 karate cu diamante si alte pietre pretioase, ceasuri de 14 si 18 karate si lingouri si monede de investitie din aur de 22 si 24 de karate.

Asocierea cu Andreea Marin si Giga Popescu este rezultatul unui parteneriat prin care Brilio.ro directioneaza un procent de vanzari catre fundatiile celor doi. "Asocierea este naturala avand in vedere ca orice sportiv-fotbalist vrea ca macar o data in viata sa ridice deasupra capului o cupa sau sa poarte la gat o medalie din cel mai pretios metal", a spus Gica Popescu.

Livrarea produselor comandate este gratuita, iar magazinul ofera clientilor si posibilitatea sa monteze propriile pietre pretioase in bijuterii sau ceasuri disponibile spre vanzare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Brilio,
aur,
internet
/actualitate/afaceri/brilio-vinde-lingouri-de-aur-ceasuri-si-diamante-pe-internet-8082190
8082190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.