BMW se muta in Baneasa

Postat la 21 noiembrie 2007 2 afişări

Compania BMW AG a inchiriat un spatiu in Baneasa Business & Technology Park pentru sediul reprezentantei sale din Romania. Spatiul ales de companie se afla la etajul al treilea al primei cladiri BB&TP si va ocupa o suprafata de 413 metri patrati, reprezentand aproximativ un sfert din aripa B a etajului

Contractul intre BB&TP si BMW AG a fost semnat in luna august anul acesta. BMW Group Romania va avea o rata de ocupare de 1 persoana la 37mp, va oferi un numar de 7 locuri de parcare si va functiona in anul 2008 cu un numar de 11 angajati permanenti.

"Am preferet BB&TP pentru locatia reprezentantei noastre datorita, in primul rand, facilitatilor oferite de parcul de afaceri si a proximitatii fata de sediul central al principalului dealer BMW - Automobile Bavaria” a declarat directorul general al BMW Group Romania, Carl-Theo Fitzaut.

Decizia BMW de a inchiria un spatiu in cadrul parcului de afaceri vine ca urmare a preluarii de catre compania BMW Group Romania, incepand cu 1 iulie, a importului de autoturisme marca BMW si MINI pe piata romaneasca. De asemenea, reprezentanta BMW va sprijini dealerii existenti in activitatile de marketing, comunicare, recrutare, training de personal si servicii post-vanzare. BMW Group Central Eastern Europe activeaza deja in Cehia, Slovacia, Bulgaria si Slovenia, urmand ca in cursul anului viitor sa intre si pe piata din Polonia si Ungaria.

BMW AG se alatura unui numar de alte 19 companii care au semnat contracte de inchiriere de spatii de birouri in cele 2 cladiri de birouri planificate pentru prima faza a constructiei. In viitoarele birouri vor lucra peste 2000 de persoane, spatiul fiind aproape in totalitate inchiriat.

Intregul proiect BB&TP se desfasoara in 5 etape si va avea in final 160.000 mp de spatii de birouri clasa A+. Prima faza a parcului de afaceri va totaliza 26,000 mp de spatii de birouri si reprezinta o investitie de 35 milioane de euro, din cele 250 milioane de euro planificate pentru intreg parcul de afaceri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
real-estate,
imobiliare,
BMW
/actualitate/afaceri/bmw-se-muta-in-baneasa-1046901
1046901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.