Batalia pentru averea SIF

Postat la 06 octombrie 2009 14 afişări

Presedinti si administratori numiti pe criterii politice si nu prin vointa actionarilor, decizii de vanzare sau cumparare de actiuni sau companii cel putin ciudate, tabere de actionari nemultumiti, procese nenumarate si nesfarsite.

Acesta era in urma cu patru ani tabloul a ceea ce s-a intamplat cu SIF.

Iar in perioada de la inceputul anului 2005 Adunarile Generale ale Actionarilor SIF urmau sa decida rezultatul final al unei lupte surde intre mai multe grupuri de interese pentru controlul bogatelor societati. In rolurile principale: cinci presedinti cu grupurile lor de sustinatori, un american controversat cu aliatii lui si discutii de crestere a pragului maxim de detinere de la 0,1% la cel putin 1% din actiuni.

Poate ca discutiile din jurul stabilirii pragului de 5% ar fi un bun subiect acum.

Click aici pentru a citi materialul.www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Banci,
actionari,
SIF,
/actualitate/afaceri/batalia-pentru-averea-sif-4955103
4955103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.