Bancherul Zapp

Postat la 06 octombrie 2009 19 afişări

Fost bancher de investitii si apropiat al familiei libaneze Hariri, Chris Bataillard a preluat functia de CEO al operatorului Telemobil, pastrand si functia de CEO al Zapp Holding, structura care coordoneaza cei doi operatori Zapp, din Romania si Portugalia, aflati sub controlul grupului arab Saudi Oger, detinut de familia Hariri.

Pare complicat, ca si schimbarile de actionariat care au adus Saudi Oger in pozitia de actionar majoritar. In realitate, toate schimbarile petrecute la Zapp au pregatit tocmai simplificarea deciziei. Mai ales ca, pe piata romaneasca cel putin, operatorul nu s-a remarcat prin progrese rapide ale numarului de abonati sau ale cifrei de afaceri, asa cum s-a intamplat cu Cosmote.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Chris Bataillard,
Zapp
/actualitate/afaceri/bancherul-zapp-4959217
4959217
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.