Averea din pivnita

Postat la 06 octombrie 2009 197 afişări

In cercul exclusivist al colectionarilor, vinul nu e doar o simpla bautura: este deopotriva indiciul unui standard de viata si o investitie.

Pentru ca vinul are o valoare concreta, ce creste odata cu trecerea timpului, iar o sticla bine pastrata poate ajunge sa valoreze sute sau chiar mii de euro. Pivnitele catorva colectionari romani rivalizeaza deja, prin valoarea lor, cu plasamentele imobiliare, castigurile de la bursa sau conturile bancare. Pentru ca un prag minim de investitii pleaca de la 15.000 - 30.000 de euro, pasiunea pentru vin nu este chiar la indemana oricui. Deosebirea este ca in timp ce valoarea unei masini ce costa initial 30.000 de euro se reduce la jumatate in cinci ani, in acelasi interval de timp vinurile isi dubleaza valoarea.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vin,
colectionari,
investitii,
valoare
/actualitate/afaceri/averea-din-pivnita-4962536
4962536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.