Augusta Dragic: Prin înfiinţarea Fundaţiei Dragic am vrut să împărţim şi cu cei mai puţini norocoşi ceva din succesul nostru

Autor: Ioana Matei Postat la 16 mai 2021 409 afişări

Augusta  Dragic: Prin înfiinţarea Fundaţiei Dragic am vrut să împărţim şi cu cei mai puţini norocoşi ceva din succesul nostru

Co-founder Superbet Group şI Preşedinte Fundaţia Superbet


Cifră de afaceri (2020): 300 mil. euro Profit (2020): 80 mil.euro  Număr de angajaţi: > 4.000


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie:

Să trăieşti fiecare zi ca şi cum ar fi ultima, să te bucuri de un zâmbet, de întâlnirea cu cineva drag sau de simpla privire a unui pom înflorit.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

Să înfiinţez, la îndemnul soţului meu, Fundaţia Dragic, ca să împărţim şi cu cei mai puţini norocoşi ceva din succesul nostru.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în ultimul an:

Cu optimism şi încercând să vedem totdeauna partea plină a paharului.

—   Work from home sau de la birou?

Work from home, dar neapărat cu «oră de închidere» pentru acţiuni de serviciu ce pot aştepta până mâine; de ce ‒ pentru a avea mai mult timp ‒ timp pentru familie, pentru a învăţa ceva nou sau pentru a descoperi un hobby nou.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:

Familia ‒ în primul rând părinţii, copiii şi mai ales soţul meu, cu care am putut petrece mai mult timp, mulţumită, da, chiar pandemiei.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

Maica Tereza ‒ a reuşit să facă lucruri colosale pornind de la resurse infime; deci atunci când şi resursele există, cum să nu poţi să muţi chiar şi munţii din loc?

—   Putere vs. feminitate:

Nu se exclud, dimpotrivă; feminitatea aduce un plus de putere, fie şi doar prin elementul surpriză.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.