Arobs a anuntat lansarea Smailo HD

Postat la 22 decembrie 2009 29 afişări

Arobs Transilvania Software, companie ce dezvolta solutii software si distribuie sisteme de GPS a anuntat lansarea unei noi game din propriul brand de sisteme de navigatie, Smailo HD.

Noua gama, care este disponibila in 3 variante: Smailo HD 5.0, Smailo HD 4.3 si Smailo HD 3.5( in functie de dimensiunea display-ului) beneficiaza de doua variante de harta: harta Full Europa, care acopera o retea de drumuri de peste 10 milioane de kilometri si peste 2 milioane de puncte de interes, si harta Romaniei ce are o acoperire de peste 140.000 de kilometri si 55.000 de puncte de interes.

Produsul Premium al gamei este Smailo HD 5.0, ce permite conectarea la Internet prin intermediul telefonului mobil datorita tehnologiei Bluetooth cu DUN si dispune de Transmitator FM care transfera comenzile vocale, MP3-urile si audio book-urile in sistemul stereo al masinii.

Gama Smailo HD este disponibila, in toata tara, in retelele Altex, Domo, MediaGalaxy, Flanco, Cora, Auchan, precum si in principalele magazine online din Romania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/arobs-a-anuntat-lansarea-smailo-hd-5197502
5197502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.