Andreescu a fost numită sportiva anului în Canada. Bianca a intrat în istoria ţării

Autor: Alexandru Stanila Postat la 10 decembrie 2019 83 afişări

Bianca Andreescu (19 ani) a devenit, luni, prima tenismenă care câştigă trofeul „Lou Marsh”, acordat celui mai bun sportiv dintr-un an în Canada.

Potrivit WTA, Bianca Andreescu câştigat trofeul "Lou Marsh", fiind votată în unanimitate. Printre nominalizaţii la premiul de cel mai bun sportiv canadian al anului 2019 s-au mai aflat Brooke Henderson (golf), Jordan Binnington (hochei pe gheaţă), Andre Da Grasse (atletism) şi Mike Soroka (baseball).

Andreescu a fost surpriza anului 2019 în tenisul feminin. Sportiva de origine română a câştigat turneele de la Indian Wells, Toronto şi US Open, terminând anul 2019 pe locul 5 WTA.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru acest premiu! Nu mă aşteptam să fiu prima tenismenă care să câştige, e incredibil. Succesul meu din acest an nu ar fi fost posibil fără toată susţinerea Canadei. Sportul canadian a fost incredibil în acest an şi cu siguranţă sunt şi alţi sportivi care meritau o parte din acest premiu. Toţi ne motivăm reciproc pentru a fi mai buni. Aştept cu nerăbdare să văd ce va aduce anul 2020. Sunt mândră să reprezint Canada la cel mai înalt nivel", a declarat Andreescu, după primirea distincţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bianca andreescu,
lou marsh,
canada

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.