Adio Rompetrol

Postat la 06 octombrie 2009 62 afişări

Dinu Patriciu a vandut in iunie si restul de 25% din actiuni pe care le mai avea la Rompetrol, si tot catre KazMunaiGaz, compania kazaha careia ii vanduse in 2007 primele trei sferturi din Rompetrol.

N-a fost un eveniment prea glorios pentru nimeni, atat din cauza modului cum s-a facut anuntul (separat de catre partea romana si cea kazaha si fara detalii despre suma), cat si din cauza urmarilor asteptate pentru Rompetrol.

Pentru multi dintre angajatii romani, plecarea lui Patriciu insemna o demotivare, iar viitorul parea nesigur, tinand cont ca, dupa toate indiciile, strategia kazahilor urmarea pastrarea Petromidia si a retelei de benzinarii si renuntarea treptata la celelalte active ale Rompetrol.

Click aici pentru a citi continuarea materialului www.buainessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Energie,
Rompetrol,
Dinu Patriciu,
KazMunaiGaz
/actualitate/afaceri/adio-rompetrol-4961079
4961079
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.