A treia venire a Renault

Postat la 06 octombrie 2009 13 afişări

„Made in Romania“ avea sa se transforme in „Designed in Romania“: Renault, care in sapte ani a readus la viata economia Pitestiului, era asteptat sa deschida aici un centru unde sa fie create o parte din noile modele de automobile ale companiei franceze.

De la aceasta "prima investitie fabuloasa in creiere romanesti, cum a numit-o vicepresedintele Constantin Stroe, se spera sa schimbe inca o data destinul regiunii, dupa venirea Renault in Romania in 1968, cu constructia primelor Dacii sub licenta, urmata de cumpararea uzinei Dacia in 1999. Centrul Renault Technologie Roumanie de la Pitesti avea sa fie primul centru de inginerie al Renault din afara Frantei.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Renaul,
Dacia,
Logan
/actualitate/afaceri/a-treia-venire-a-renault-4955135
4955135
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.