50 mil. euro in primul mall din Chisinau

Postat la 11 decembrie 2007 5 afişări

Anchor Grup, compania care a dezvoltat cele mai importante mall-uri din Bucuresti Bucuresti Mall si Plaza Romania, va investi 50 de milioane de euro pentru constructia primului mall din Chisinau. Centrul comercial, denumit Shopping MallDova, va fi construit in parteneriat cu Leogrant, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Republica Moldova. Constructia centrului comercial a inceput si va fi finalizata in toamna anului 2008.

Shopping MallDova va avea aproximativ 25.000 de metri patrati suprafata inchiriabila, peste 100 de magazine, un supermarket parte a unui lant international, un cinematograf multiplex cu sase ecrane, o sala de bowling, jocuri electronice interactive si diferite optiuni pentru distractie.

Proiectul comercial este inchiriat in proportie de 53 la suta, potrivit dezvoltatorului. Printre retailerii care au semnat contractele de inchiriere a spatiilor sau sunt in discutii pentru preluarea unui spatiu comercial in Shopping MallDova sunt branduri prezente deja in celelalte doua centre comerciale ale Anchor: G’Market, Debenhams, Esprit, Springfield, Olsen, Diverta, Sacoor Brothers, Gameworld, Mc’Donald’s, Leonardo, Alina Electronic, Jack & Jones, Vero Moda, Lanidor, Peter Murray, Tommy Hilfiger, Calliope, Terranova, Puma, Reebok, Adidas, Nike, Lacoste, Mango, Motivi, Sisley, Koton, Miss Sixty, Ecco, Bata, Mexx, Levi’s, Lee & Wrangler, Kenvelo, Steilmann, Pal Zileri, Olsen, Geox, Salamander, Polo Garage, Otter, S. Oliver.

Mall-ul este situat pe una dintre cele mai mari artere de circulatie din Chisinau, Bulevardul Dacia, fiind pozitionat intre cele mai populate zone rezidentiale din Chisinau – Botanica si Centru. Shopping MallDova va pune la dispozitia vizitatorilor sai 800 de locuri de parcare in exterior si subteran.

Anchor Grup a construit in Bucuresti, pe langa cele doua centre comerciale, un imobil de birouri - Anchor Plaza si lucreaza la constructia primului ansamblu rezidential al grupului InCity Residences. Compania a anunta ca, in urmatorii ani, va dezvolta alte proiecte de retail, rezidentiale sau cladiri de birouri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
comert,
real estate,
imobiliare
/actualitate/afaceri/50-mil-euro-in-primul-mall-din-chisinau-2302067
2302067
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.