100 Cele mai puternice femei din business: Oana Ilaş, Director general adjunct retail banking, Banca Transilvania

Postat la 26 iunie 2023 85 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Oana Ilaş, Director general adjunct retail banking, Banca Transilvania

Profit net (2022): 2,17 mld. lei   /   Număr de angajaţi: 9.200

Oana Ilaş este cel mai tânăr şi mai nou membru al top managementului Băncii Transilvania, fiind director general adjunct retail banking din octombrie 2022. Coordonează linia de business BT cu cei mai mulţi clienţi, peste 3,5 milioane. Parcursul său la Banca Transilvania a început în anul 2002, în rolul de consilier clienţi la sucursala BT Cluj. În 2004 a făcut pasul spre carduri şi retail banking în cadrul Centralei băncii, după care a devenit director coordonator retail banking, iar ulterior, director executiv dezvoltare şi management produse retail. Se număra, în 2019, printre cei 100 tineri manageri de top, clasament realizat de Business Magazin.

„Sunt motivată de convingerea că mâine pot face ceva mai bine decât azi şi că viitorul este al celor care învaţă continuu, aducând astfel inspiraţie şi impact pozitiv în viaţa celor din jur.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.