100 Cele mai puternice femei din business: Ioana Gorgăneanu, Vice president, Head of Marketing South-Eastern Europe, Mastercard

Postat la 14 mai 2023 58 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Ioana Gorgăneanu, Vice president, Head of Marketing South-Eastern Europe, Mastercard

Număr de angajaţi: 42


Şi-a început cariera în cadrul Mastercard în 2005, ca Marketing Manager pentru România şi Bulgaria, iar responsabilităţile sale s-au extins ulterior către regiunea Europei. Din rolul actual coordonează activităţile de marketing ale Mastercard în Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Israel, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, România şi Serbia.

„Cred că una dintre cele mai mari realizări în calitate de lider este sprijinirea echipei în navigarea în «cunoscut» şi «necunoscut», cunoscutul fiind tot ce am adunat împreună ca experinţă, iar necunoscutul, locul spre care vrem să creştem şi orizonturile care ni se deschid.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.