100 Cele mai puternice femei din business: Claudia Oanea, Managing director, Siemens Healthineers

Postat la 11 iulie 2023 101 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Claudia Oanea, Managing director, Siemens Healthineers

Cifră de afaceri (2021): + 227 mil. lei   /   Număr de angajaţi: 52


Cu pregătire medicală şi 20 de ani de activitate în domeniul sănătăţii, atât în sectorul farmaceutic, cât şi în cel al serviciilor medicale, dr. Claudia Oanea are o experienţă solidă în management strategic, operaţional şi organizaţional, dar şi în procese de due diligence, achiziţii de companii şi integrarea acestora, procese de joint venture, management al performanţei şi schimbării. A preluat conducerea Siemens Healthineers Romania în luna ianuarie 2022. Anterior, a ocupat funcţii de conducere, atât în business development, cât şi în operaţiuni şi strategie în companii mari din domeniul sănătăţii. 

„Libertatea în primul rând înseamnă sănătate, accesul la imaginaţie şi intuiţie, autocontrol şi puterea de-a ne alege drumul, dar cu responsabilitate. Să fii liber presupune conştientizarea liberului arbitru, sinceritate faţă de sine, conştientizarea a ceea ce ne place şi a lucrurilor care ne displac, armonizarea mentalului cu emoţionalul  şi manifestarea responsabilă a valorilor personale în exterior.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.