AFACERI cu BOCETE! Plătesc 330 de lei ca să plângă în hohote la hotel

Postat la 14 octombrie 2015 328 afişări

Te simţi tristă, la capătul puterilor şi nu ai unde să te descarci? Ce zici de o porţie zdravănă de... plâns? Şi nu oricum, ci departe de orice privire indiscretă sau de orice chip nesuferit, într-unambient cald şi primitor. Vorbim despre primul hotel din lume al femeilor deprimate, deschis recent la Tokio.

AFACERI cu BOCETE! Plătesc 330 de lei ca să plângă în hohote la hotel

Se ştie că japonezii sunt extrem de introvertiţi, supuşi regulilor şi culturii din care fac parte, aşa că nu se exteriorizează prea des. Cel puţin... nu în public. Şi nici în familie, prin urmare managerii Hotelului Mitsui Garden Yotsuya din sectorul Shinjuku al capitalei nipone s-au gândit să ofere doamnelor camere speciale de... plâns, conform dailymail.co.uk.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
plangere,
afaceri,
plati,
refuz,
deschidere
/actualitate/afaceri-cu-bocete-platesc-330-de-lei-ca-sa-planga-in-hohote-la-hotel-14838336
14838336
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.